Marius C. K.

Om meg

Om meg

Jeg er 26 år og oppvokst i Eidsvoll, Akershus og har en stor interesse for elektronikk!

Bakgrunn

I Eidsvoll har jeg gått læretid som elektriker og arbeidet som serviceelektriker rundt omkring i Akershus. Jeg ønsket flere utfordringer og å videreutvikle meg faglig, derfor flyttet jeg til Gjøvik hvor jeg tok en bachelorgrad som elektronikkingeniør på NTNU. Jeg skrev min bacheloroppgave i samarbeid med Nammo Raufoss som involverte software- og hardwareutvikling. Dette ga meg en stor interesse for embedded design og programmering, som jeg nå følger videre ved å studere en mastergrad i embedded systems på NTNU i Trondheim.

Interesser

Faglig så interesserer jeg meg for utvikling av elektronikk med mikrokontrollere, softwareutvikling av embedded systemer, applikasjoner og 3D-printing. På fritiden spiller jeg gitar og driver med musikkinnspilling i mitt eget lille hjemmestudio. Jeg liker også å trene og har drevet mye med sport som basketball, fotball og bordtennis.

Utførte prosjekter

Jeg har utført noen prosjekter som kan leses om her på nettsiden. Dette er både software- og hardwareprosjekter og de finnes på prosjekter-siden eller trykk på denne linken: https://projects.mariusck.com/